Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Nou, die vakantie zit er allang op…

O jee, wat ben ik hier lang niet geweest! Ik zie een post over bijna op vakantie gaan…. Dat is alweer zo lang gelden dat ik nu bezig ben met me verheugen op de volgende!

Mallorca
Maar het moet gezegd worden: een weekje Mallorca in de herfstvakantie bleek heel fijn te zijn! Vriendinnetje en ik zaten niet in het toeristische deel, maar aan de noordkust. In een knus hotelletje, met uitzicht op bergen en baai. Prachtig! Van daaruit met de auto was het hele eiland makkelijk te verkennen.

Mooie stadjes en dorpjes bekeken, heerlijk gewandeld, zelfs nog gesnorkeld! Wat een genot. ’t Enige jammer was dat Lief niet mee was 😉

Werk
De detacheringsklus-die-jaarcontract-werd bevalt nog steeds goed. Inmiddels ben ik er alweer bijna een half jaar aan de bak. Veel bereikt, maar zeker ook nog heel veel te doen! Samen met m’n collega liggen er goeie plannen. Als we daarvan de helft kunnen realiseren dit jaar, dan zijn wij tevreden.

De liefde
Die zit wel goed! Lief is nog steeds een ontzettend leuk, lief, attent en gevat Lief! Die nu heel druk is om zijn camper T3 bus te renoveren, omdat we daarmee in maart gaan toeren. Zeer waarschijnlijk richting Zuid-Spanje, tenzij het mooie weer elders is. Dan gaan we een andere kant op. Wat een heerlijk vooruitzicht!

De rooie donders
Dat is wat minder fijn nieuws. Al voor oudjaarsdag ging het wederom mis met de heren. Gillen en krijsen naar elkaar, veroorzaakt door hard vuurwerk. En net als voorgaande keren hielden ze de paniek bij elkaar in stand, en was er weinig over van hun normale twee-eenheid. Dit keer heb ik de knoop doorgehakt; afgelopen weekend is Held verhuisd. Waarom Held? Nou, heel simpel: hem kreeg ik te pakken, en Boef niet 😦 Held woont nu in het Noorden van het land. Hopelijk helpt het ze om bij een volgende paniekaanval makkelijker te herstellen, en wat relaxter te leven. En mij helpt het om ein-de-lijk, voor het eerst sinds de kerst, weer eens een weekend thuis te kunnen zijn. Zonder overspannen rooie donders, die om niets weer ontploften… Maar verdrietig vind ik het wel.

Nou, dat was de update wel weer! Nu stort ik me op de Spaanse studieboeken. Eens kijken wat ik in vier weekjes tijd vanuit mijn kleine teen terug kan voeren in het actieve geheugen…

Geen reacties to “Nou, die vakantie zit er allang op…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: