Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Zon, zee en strand… here we come!

Nou ja, bijna dan. Nog anderhalf nachtje slapen. En dan ga ik heerlijk op vakantie! Zoals al vele jaren lang met een vriendin die dan heerlijk bij gaat komen van haar hectische leven in ’n samengesteld gezin met 5 inmiddels pubers.

Lief blijft thuis. Maar is wel zo lief om ons bij nacht en ontij naar Schiphol te brengen. Dat maakt ‘m natuurlijk nóg liever 😉 En ja, al gaat (mag) ie niet mee, ik ga me echt super vermaken daar op Mallorca! Snorkel en flippers liggen al klaar, evenals bikini en factor-heel-veel. Nog even heerlijk doorwarmen en wat cultuur snuiven voordat het hier nog kouder wordt.

Zoals velen weten ben ik niet echt van de herfst. Zomer is heerlijk, voorjaar en winter vind ik oké. Tenminste… als we kunnen schaatsen in de winter!  Maar wind en regen… het worden nooit mijn favorieten. En dus kijk ik na de komende vakantie met smart uit naar de volgende! Want die is al gepland. Aan het eind van de winter ga ik met Lief heerlijk een hele maand met de camper on tour. Plan is Zuid-Spanje. Nooit geweest, en al heel lang op mijn lijstje. Ook daar zon, zee, strand en prachtige cultuur. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Geen reacties to “Zon, zee en strand… here we come!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: