Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Verwaarlozing!

Het voelt als jaren geleden dat ik hier was… Oh jee! Maar de reden is dit keer positief hoor! Zowel mijn interim-baan als mijn lief zijn zó leuk dat ik er volledig in op ga. Nou ja, daarnaast is er nog wel wat ruimte voor een stukje sociaal leven gelukkig 😉

Maar de weekenden zijn toch vooral voor lekker samen, en dat bevalt wonderlijk goed. Bijzonder dat je zo ineens iemand tegenkomen waarmee het voelt alsof ie altijd al in je leven was….

Ik had überhaupt niet gedacht zo iemand tegen te komen, maar toen ik lief tegen het fijne lijf liep had ik ook niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Hij zat (en zit) nog middenin een rouwproces, en dan kan het ook maar zo zijn dat je elkaar erg leuk vindt maar dat het gewoon te vroeg is. Tuurlijk is er af en toe spontaan verdriet, een moeilijk moment, maar wat is het fijn om ook dan samen te zijn!

Vandaag werk ik voor het eerst in heeeeel erg lang weer eens een dagje in de Kinderboekwinkel. De kinderboekenweek is weer in zicht, en dan moet er vanalles gebeuren. En ook dat vind ik best weer eens leuk. En dus is het nu hoog tijd om m’n tweede bakje koffie op te drinken, te douchen en wat tempo te maken…

Fijn weekend!

Geen reacties to “Verwaarlozing!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: