Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De zon schijnt nog een beetje feller

Een maand geleden schreef ik over een wel hele leuke meneer die ik op Oerol had ontmoet. Inmiddels issie omgedoopt tot ‘mijn lief’. Mijn lief is supergrappig, lief, eigenwijs, gezellig, intelligent etc etc etc. Zelfs na 3 hele weekenden samen vind ik dat nog 😉

En als je dan toch in de lift zit, komt er blijkbaar vanalles op je pad. Vorige week werd ik benaderd door een dame van een detacheringbureau, die iemand zocht voor een tijdelijke content & communicatieklus. Het leek me wel wat, en dus op gesprek gegaan. En wel op donderdagochtend. En nu ik dit schrijf, zit mijn 1e werkweek er alweer op!!! Leuke mensen om me heen, een fijn inwerkprogramma (vanaf maandag ‘op eigen benen’….), inhoudelijk een leuke baan, en waarschijnlijk tot 1 november. Ik ben happy!

2 Reacties to “De zon schijnt nog een beetje feller”

  1. Dát is nog eens fijn om te lezen! Je zit in een flow…

  2. Deze flow mag van mij heel lang duren! Ik hoop dat jij ook in een goede flow zit of snel komt, Kakel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: