Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En zomaar ineens schijnt de zon!

’t Ging al een tijdje best goed gelukkig. Ik ben bijna van mijn slijmbeursontsteking in mijn heup verlost, dus kan weer wat actiever zijn. En daar knap ik altijd van op! Wandelen is bij uitstek geschikt voor mij om orde in de chaos in mijn hoofd te krijgen.

Maar ook leuke dingen doen gaat weer prima! En dat leverde op een festival op de zandhoop een spontane kennismaking met een wel heel erg leuke meneer op 😀 Die zowaar op slechts een uurtje rijden van mijn woonplaats bleek te wonen. Waardoor we elkaar dus regelmatig zien. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengt, maar nu in elk geval: happy!

Eén reactie to “En zomaar ineens schijnt de zon!”

  1. Een half jaar geleden had je niet durven bedenken dat de zon weer uitgebreid voor je zou gaan schijnen. Je hebt allemaal verstandige dingen gedaan, en daar pluk je nu de vruchten van.
    Lieve groet


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: