Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

’t Is zoals het is…

De dagen gaan voorbij, sommige bewust en van anderen mis ik toch zomaar een stuk. Ups en downs, zo gezegd. En waarom die downs? Ik weet het niet zo goed. Maar feit is dat de tranen regelmatig erg hoog zitten, maar ze komen er niet uit. En dat is jammer, want waarschijnlijk zou het enorm opluchten.

Poezenbende

Wat betreft de Rooie Donders is er helaas nog niet veel veranderd. Boef huist nog altijd boven, en durft niet naar beneden. Dat duurt dus al bijna twee maanden, en het maakt me erg verdrietig. Dit is toch geen leven voor zo’n beestje? Held zit het overgrote deel van de dag ook boven, maar komt wel af en toe beneden. En vreemd genoeg lijkt hij er de oorzaak van te zijn dat Boef boven blijft. Ik mis m’n beestjes, en ik mis m’n thuis!

Werkloos

De jobhunt gaat rustig aan door. Ik ben al een paar keer in een tweede ronde gekomen, dus dat gaat ooit echt wel lukken. Maar ik heb wel even wat mazzel nodig, en wat duidelijkheid. Een baan werd het niet omdat ie na de 2e ronde ineens werd ingetrokken, een baan werd het niet omdat het bedrijf bij niemand uit de 2e ronden ‘een goed gevoel’ had. Nu was dat al de 2e keer dat die baan uitstond, en ik heb ‘m deze week alweer opnieuw voorbij zien komen. Zonder enige wijziging in de vacaturetekst. Maar ik vraag me af of ze wel weten wie of wat ze zoeken. ‘Gevoel’ is zo’n fijne vage term waar ik op het gebied van de jobhunt niets mee kan.

Leuke dingen doen

Ondanks dat ik me dus regelmatig toch weer heel down voel doe ik echt wel leuke dingen. Zo ben ik zaterdag eerst naar Zandvoort gefietst om Max op het circuit te zien rondscheuren. Supergaaf!!!! En dat geluid van zo’n wagen.. wauw! Daar kan mijn Skodaatje toch niet aan tippen hoor. Daarna door naar Amsterdam, voor een dance-event. Niet echt mijn ding, maar toch leuk om eens mee te maken en gezellig om vriendinnetje weer eens te zien.

Eind deze week is het weer tijd voor Oerol. En tuurlijk ga ik! Al zegt mijn gevoel dat een week bankhangen net zo fijn is. Maar ik weet zeker als ik er ben en alle oude bekenden daar weer tegen het lijf loop, ik het best naar mijn zin ga hebben. En natuurlijk ben ik benieuwd of de voorstellingen die ik heb uitgekozen de moeite waard zijn…

Komende dagen maar flink zon happen, dat is vast goed voor het gemoed!

Oh ja! Dat was wel een opsteker: ik heb ’n dikke voldoende voor m’n laatste studieonderdeel!!! Totaal niet verwacht, maar het papiertje is dus binnen!

Eén reactie to “’t Is zoals het is…”

  1. Jje hebt het niet altijd even naar je zin maar je maakt er het beste van door leuke dingen te doen. Heel goed van je!
    Lieve groet


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: