Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Dierenleed

Zoals je wellicht wel weet heb ik twee katten met een onbekend trauma uit het asiel gehaald toen ze 16 weekjes oud waren. Het heeft maanden geduurd voordat ik bij ze in de buurt mocht komen, maar uiteindelijk werden we vriendjes.

Toen ze hier nog niet zo lang waren, moesten ze naar de dierenarts voor castratie. Drama! Stress, narigheid, en het ergste van alles: mijn altijd zo verknochte katers hebben een week lang naar elkaar gegild en gekrijst. Zó erg dat ik zelf maar uit logeren ben gegaan. En respect heb voor de buren die nooit geklaagd hebben.

Nu, ruim 3 jaar later, leek Boef een blaasontsteking te hebben. Naar de dierenarts was duidelijk geen optie, dus dan maar de dierenarts naar huis halen. ’t Was een nobele poging, maar het resultaat is hetzelfde. Held & Boef blazen en krijsen naar elkaar, en kunnen niet in 1 ruimte zijn. En ik woon maar klein!

Elke gil gaat me door merg en been, ik ben aan het eind van m’n latijn. Vorige keer duurde het een week. Dit is dag 4 van deze ronde… Een foto van betere dagen. Ik hoop dat ze snel terugkeren!

1230026_10206497715938049_4613336254735586606_n

Geen reacties to “Dierenleed”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: