Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het komt dichterbij

Vorige week heb ik mijn concept beëindigingsovereenkomst akkoord gegeven, en vanmiddag viel het officiële document op de mat. Alleen nog even tekenen en retourneren, en dan ga ik per 15 maart uit dienst bij mijn huidige werkgever. Na 17-en-half jaar, waarvan de laatste maanden als ‘boventallige’. Het voelt goed (tijd voor nieuwe dingen!), maar toch is het ook vreemd. Want: wat nu?! En waar kom ik terecht?

De afgelopen maanden ben ik vooral erg druk met diverse studies. Allemaal superleuk! Maar eh… er moet ook nog even een baan of klus gezocht worden. Dat punt staat sinds deze week iets hoger op de agenda. Ik ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad gaat komen!

Eén reactie to “Het komt dichterbij”

  1. Ruim zeventien jaar…dat is geen kattenpis. Maar een nieuwe baan of richting kan je ook veel inspiratie bezorgen.
    Succes, ik hoop dat je iets vindt wat bij je past!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: