Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Goodreads

Sinds juni afgelopen jaar heb ik een Goodreads account. Omdat de dochter van vrienden bij wie ik altijd boeken dump echt verbijsterd was dat ik daar onvindbaar bleek.

In het begin kon ik er mijn draai niet vinden, maar al snel zag ik het leuke er van: op basis van wat je gelezen (en beoordeeld) hebt, krijg je aanbevelingen te zien. Een nadeel heeft dat ook: mijn ‘want to read’ lijstje groeit vreselijk snel!

Mijn doel (reading challenge) voor dit jaar heb ik op 25 gezet. Heel bescheiden voor iemand wiens huiskamer lijkt op een boekwinkel. Reden is dat ik eindelijk de Reiziger-serie van Gabaldon wil uitlezen (nog 7 delen te gaan), en me wil storten op Game of Thrones. En dat zijn allemaal hoorlijke pillen. Ik ben benieuwd hoe ver ik kom! Eerst nog even deel 2 en 3 vanThe Magician van Grossman uit lezen….

2 Reacties to “Goodreads”

  1. In een boekenwinkel las ik laatst: net als boeken zou men tijd om ze te lezen moeten kunnen kopen. Daar ben ik het hartgrondig mee eens!
    Lees ze 😉

  2. Ik ben vóór! 😀


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: