Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Sommige cursussen…

Vanuit het werk werd ie zeeeeer sterk aanbevolen: de mindfulness training. Want: ‘daar heb je zóveel aan, het is echt zonde om het niet te doen!’, en nog meer van de kreten. Oké, inschrijven dan maar. De baas betaalt tenslotte.

De realiteit: les 1 stond ver bij mij vandaan. En na een duik in het huiswerk voor les 2  die deze week volgt, is mij duidelijk dat mindfulness & ik geen ‘match made in heaven’ zijn. Wat een vaag gezemel zeg! Wat moet ik daar nu mee? Nog 3 cursusdagen te gaan, ik ben benieuwd of ik het einde haal….

Geen reacties to “Sommige cursussen…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: