Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Gekozen!

Na alle trainingen en workshops weet ik wat ik (voorlopig) wil gaan doen! Omdat uit alle sessies en uit de 360 graden feedback reacties steeds weer komt dat ik blijkbaar goed kan plannen en organiseren, oog voor de grote lijnen én voor details heb, en iedereen mij ziet in ‘de nieuwe media’, ik ‘iets’ moet gaan doen waarbij ik het digitale leven van anderen iets makkelijk kan maken, is dat wel een bevestiging van de richting die al heel lang in mijn hoofd zit: internet en usability! In mijn oude baan waren dat ook de projecten waar ik blij van werd.

Nu is het natuurlijk zaak om een goed cv en voldoende bagage op te bouwen, en dus ga ik back to school! Vanaf volgende week start ik bij het N-C-O-I met de HBO Module Internetmanagement & Design, en eind november start dan ook nog bij dezelfde vrienden de Masterclass Social Media. Want ja, ook daar ligt een deel van mijn interesse. Met deze twee opleidingen, mijn reeds opgedane ervaring en hopelijk nog hier en daar wat stagedagen, moet er dan toch een toekomst op de arbeidsmarkt zijn.

Wat ook steeds terugkwam, was dat velen mij trainingen en workshops zien geven. Nu zie ik dat nog niet helemaal voor me, tenzij het iets is dat ik zelf ook echt heel leuk vind. Misschien ga ik dan ooit nog wel eens handwerk- en knutsel workshops geven. Gewoon, omdat het leuk is. De komende tijd maar eens verder uitwerken, welke projectjes daarvoor geschikt zijn, wat dan de doelgroep zou zijn, etc.

Maar nu eerst… werken aan een cv-2.0! Dat van mij stamt uit de oertijd, en is niet geschikt voor wat ik nu gekozen heb. Dus: aan de bak! Voorbeelden zijn reeds verzameld, nu een eigen versie uitwerken.

Tot later!

Eén reactie to “Gekozen!”

  1. Fijn dat je iets gevonden hebt wat helemaal bij je past. Succes met de vorderingen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: