Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Nieuwsgierig naar de toekomst

Tijdens mijn herstelperiode na mijn racefietscrash kreeg ik te horen dat mijn baan vanaf half juni is vervallen. Het klinkt raar, maar het voelt goed! Ik heb de afgelopen maanden benut om ‘bij te tanken’. Het afgelopen jaar was weer best heftig.

Als je boventallig bent (zo heet dat bij de baas) krijg je o.a. een mobiliteitsadviseur toegewezen. Hij of zij helpt je met het vinden van een nieuwe baan, maar kan je ook helpen met bedenken wat je eigenlijk graag wilt. Een loopbaantraject dus. En daar heb ik voor gekozen! Mijn weken bestaan uit testjes doen, workshops volgen, trainingen volgen, en vooral: genieten van de rust in mijn hoofd!

Sinds een tijdje lukt het weer om boeken te lezen (en niet alleen chick lit), bedenk ik weer leuke dingen om te doen, ga ik eindelijk weer eens naar musea etc etc etc. En weet ik nog steeds veel smoezen te verzinnen om niet fanatiek te gaan sporten… Maar de conclusie is toch wel: ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst mij brengen gaat!

Het krioelt van de ideeën….

tumblr_nls02wvb1u1u83ar9o1_1280

Eén reactie to “Nieuwsgierig naar de toekomst”

  1. Waar een crash en geen baan meer hebben al niet goed voor is. Je hebt het goed opgepakt en staat positief in het leven, en dat heb je helemaal aan jezelf te danken. Een opsteker!
    lieve groet


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: