Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Als je denkt dat je alles wel hebt gehad…

dan crash je nog even flink met je racefiets, omdat er een kat in je voorwiel sprint 😦 Hoe het met de kat is weet ik helaas niet. Hoe het met mij is wel. ’t Kon beter. De schaafwonden en blauwe plekken zijn aan het helen, de vele gekneusde ribben doen ondanks de pijnstillers behoorlijk pijn. Mijn actieradius is ineens beperkt tot zo’n 300  meter wandelen, dan trek ik het niet meer. Hopelijk gaat dat snel vooruit!

In de ijskast
Vanaf a.s. maandag gaat mijn vakantie in. Een lange vakantie, die duurt t/m Oerol. Dan weet ik inmiddels ook of ik nog een baan heb of niet. Omdat het project waarop ik aan het reintegreren was is afgerond, en ik merkte dat ik eerder achteruit dan vooruit ging vanwege de enorm energieslurpende sfeer, heb ik besloten om mijn vakantieurenbuffer weg te werken. Met het idee om elke dag iets aan sport te doen, en eindelijk dat klusjeslijstje eens af te werken. Buiten schilderwerk etc. Maar eh… dat lijstje ligt dus sinds zondag in de ijskast. Mocht ik vanaf half juni geen baan meer hebben, dan komt het hopelijk in de loop van de zomer er alsnog uit, en krijgen de kozijnen een likje verf, ga ik na 7 jaar eindelijk nog 2 deuren binnen verven etc etc

Maar eerst: tijd voor de volgende lading pijnstillers!

2 Reacties to “Als je denkt dat je alles wel hebt gehad…”

  1. Katten en loslopende honden zijn de nachtmerrie van elke fietser ;-(
    Heb je nog een tetanusprik gekregen?!
    Ik wens je sterkte en beterschap. Houd je taai!

  2. Een tetanusprik… Daar heb ik niet eens aan gedacht! Nadat ik door een lieve mevrouw bij haar thuis was voorzien van een kopje thee en was uitgeschud, ben ik nog zelf naar huis gefietst. Adrenaline is een heel goeie pijnstiller 😁 Ik heb wél al een nieuwe helm besteld, ter vervanging van de oude die is gebroken. Maandag nog maar even de huisarts bellen en vragen of die prik nog zinvol is. Tnx, Kakel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: