Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Time flies… zelfs als het niet allemaal ‘fun’ is!

De stijgende lijn is na de hypnose therapie en de eneagrammen sessie van alweer een tijdje geleden gelukkig gebleven! Met wat dipjes hier een daar, maar die horen er nu eenmaal bij. De dipjes zijn gelukkig niet meer zo diep en zo frequent als een paar maanden geleden, dus het gaat echt de goede kant op.

Werk enzo
Re-integreren op een afdeling waarvan je niet weet (wist) of die blijft bestaan, met collega’s die daar allemaal anders mee omgaan, valt niet mee. Inmiddels weten we nu bijna een week dat de afdeling vanaf half juni niet meer bestaat. Persoonlijk had ik ‘m aan zien komen én vind ik het niet erg en een logische keuze. ‘We’ gaan met z’n allen op in 1 complete communicatie afdeling. Nu is het vak nogal verdeeld over het hele bedrijf. ’t Nadeel van die samenvoeging en het ontstaan van andere banen is dat er heel veel collega’s zullen sneuvelen. En ja, ik waarschijnlijk ook. Ook dat vind ik niet zo erg. Het is al een tijdje tijd om het roer om te gooien!

Om dat te bewerkstelligen ben ik een loopbaanadviestraject gestart. Want wie ben ik eigenlijk, en waar word ik echt blij van? En wat voor soort baan past daar dan bij? Ik kan de hulp wel gebruiken, en ben blij dat ik ‘m krijg!

Hobby, of toekomst?
Inmiddels zit de nogal chaotische cursus patroontekenen er alweer twee weken op. Chaotisch omdat de juf dat was. Best lastig. Maar toch heb ik er genoeg opgestoken om te weten dat ik het echt leuk vind. En dus… ga ik vanaf morgen starten aan de opleiding Costumière. Bij een heel leuke studio gewoon hier in de stad. En met een heel prettig systeem, namelijk: je werkt in je eigen tempo. Ik heb er zin in!
Ik heb de afgelopen weken 3 sjaals, een omslagdoek en een poncho gebreid, 2 rokjes genaaid en ben nu bezig met een leuk jurkje. Zo’n opleiding zorgt ervoor dat ik dat alles perfect op maat kan maken, voor mezelf én voor anderen. Misschien toch eens nadenken over een businessplan…. Ideeën zat ineens!

Eén reactie to “Time flies… zelfs als het niet allemaal ‘fun’ is!”

  1. Je gaat de opleiding Costumiere doen! Wat geweldig! Heel logisch toch, dat de weg omhoog met hobbels gaat? Zolang de stijgende lijn maar blijft. Blijf vertrouwen houden in jezelf, dan kom je het verst.
    Liefs Kakel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: