Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Op en neer

Vorige week was dag 1 van re-integratie op de afdeling. Gemengde gevoelens, want wellicht nog wat aan de vroege kant. Vriendinnetje P. was gelukkig zo lief om als ontvangstcomité beneden te wachten, mét een heerlijk bakje soja-capu. Lief! En heel fijn.

Na twee uurtjes mocht ik weer weg. Laptop deed ’t tegen die tijd, zodat ik heb kunnen constateren dat ik een inbox met zo’n 900 mailtjes had. Oeps! Da’s nog erger dan verwacht. En helaas werkt alles selecteren en weggooien niet, want aangezien we middenin de zoveelste reorganisatie zitten, zit er ook mail bij die wel even gelezen moet worden. Ach, ’t hoeft niet in 1x opgeruimd te worden allemaal. Telefoon is een ander verhaal. ‘k Ben de inlogcode van mijn gewraakte Zwarte Bes kwijt, en heb het omruilmoment om een hippe smartfoon te bemachtigen gemist. Die mag dus op het to do lijstje voor over een hele tijd. Vooralsnog vind ik het even prima zonder werkfoon.

Het weekend stond helaas in het teken van hoofdpijn. Bah! Vrijdag plat, zaterdag nog niet fit. En daardoor de cursusochtend gemist! Dat was nog het ergste. Maar gelukkig was één van de medecursisten zo lief om dusdanige aantekeningen te maken dat ik thuis aan de slag kon. Dat heb ik dus zondagochtend gedaan. Met een resultaat waar ik zelf best tevreden over ben. Nu de juf nog! 🙂 ’s Middags heerlijk gewandeld, ’s avonds eh… spierpijn! In de schenen nog wel. Iets te fanatiek geweest, of toch niet de juiste nieuwe zooltjes in m’n trouwe wandelstappers? Komend weekend nog maar es proberen dan.

Het begin... 't lijkt wel wiskunde!

Het begin… ’t lijkt wel wiskunde!

En het resultaat.

En het resultaat.

Eén reactie to “Op en neer”

  1. Misschien een beetje teveel hooi op je vork genomen? Even een pas op de plaats en dan hoop ik dat je weer in de lift zit.
    Patroontekenen is voor mij hogere wiskunde 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: