Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Bezigheidstherapie

Na de behandeling bij de hypnose dame zit ik nog steeds ‘in de lift’. Eindelijk weer zin om iets te doen! Een boek lezen lukt nog niet, dus heb ik me zoals al eerder geschreven op oude hobbies gestort.

Het geborduurde kussen is zo goed als klaar. Er moet nog een achterkantje aan, en ik moet bij ons favo woonwarenhuis nog even een binnenkussen kopen. Dan issie klaar! Wauw, wie had dat ooit gedacht?

Het volgende projectje is inmiddels ook al gestart. Daarvan is moeders bijna van haar stoel gevallen van verbijstering, want eh… ik heb na 35 jaar toch maar weer es een paar breinaalden ter hand genomen! Verwacht geen wonderen hoor! Prachtige noorse truien etc gaan mijn pet heel ver te boven, maar ik ben bezig met een rechte sjaal. Gewoon van ‘rechten’. Aan de averechten, de gerstekorrels etc waag ik me een andere keer. Hierna volgt een omslagdoek. Volgens de dame in de wolwinkel kan ik dat écht! Ik hoop dat ze gelijk heeft. Mij lijkt het nog een heel gedoe, met steeds steken meerderen (of minderen?), op het juiste moment…. We zullen zien!

Een sjaal in wording.

Een sjaal in wording.

Het kussen, klaar om afgewerkt te worden.

Het kussen, klaar om afgewerkt te worden.

Eén reactie to “Bezigheidstherapie”

  1. Jij gaat niet in stapjes maar in sprongen vooruit! Het plezier komt weer terug in je leven. Een heel goeie zet, die hypnose dame.
    Groetjes Kakel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: