Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Rustdag

Na de afgelopen dagen is een rustdag erg nodig, en die neem ik vandaag dus ook.

Donderdag kwam het bericht dat ons team samen met vele anderen ‘preventief mobiel’ is verklaard. Dat betekent in de praktijk dat er een gerede kans bestaat dat je baan in de reorganisatie erg verandert, of zelfs vervalt. Ook bestaat de mogelijkheid om vrijwillig op te stappen, met behoud van een groot deel van het sociaal plan. Iets om goed over na te denken en de voors en tegens op een rijtje te zetten.

Vrijdag. Eerst thee met vriendin I. DIe kwam een kortingsbon voor een pretpark ophalen. In ruil daarvoor ontving ik een supergave mok en heerlijke thee! Had niet gehoeven, maar heel lief. ’s Middags naar Museum Eye geweest met L. Late lunch, en die liep door tot 5 uur 🙂 Het museum moeten we dus een andere keer nog eens bekijken, hahaha. Maar groot pluspunt van de locatie: prachtig restaurant gedeelte, heerlijk eten en dat met fantastisch uitzicht over ’t water!

Zaterdag was vriendinnetje P zo lief om mij naar Kootwijkerbroek te rijden. Daar was eindelijk de antieke apothekerskast binnengekomen, die ik op het oog had voor het servies van Opa & Oma. Gelukkig hebben we kunnen constateren dat ie in prima staat verkeert, en verhuist ie dan ook eerdaags naar het mooie Haarlem. Mooie kast, en heel fijn dat er dan een aantal dozen uit de gang gaan verdwijnen.

En dan nu: tijd voor de volgende pot thee. Lekker op de bank, met de rooie donders!

Eén reactie to “Rustdag”

  1. Je begint het te leren, Sonnetje. Lekker lang lunchen zonder het museum te “halen.” Heel verstandig om een bon voor een “pret”park te ruilen voor iets zinnigs 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: