Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Keuzes keuzes….

Was ik er bijna van overtuigd dat ik me ging inschrijven voor een cursus Mindfulness die aanstaande maandag begint, komt een lieve vriendin met iets heel anders op de proppen: een 1-op-1-coach die heel goed is in het aanpakken van de combi ‘perfectionisme & faalangst’. Dat ik daar behoorlijk last van heb en het mezelf daarmee knap moeilijk maak, wist ik eigenlijk al. En ook de gesprekken bij de psych bevestigen dat. Zij roept steeds dat ik de lat voor mezelf echt belachelijk hoog leg, en tegelijkertijd mijn ‘kunnen’ enorm onderschat, en mezelf geen rust en plezier in het leven gun.

Dus nu het dilemma: wat ga ik doen??? Beide is budgettechnisch even niet haalbaar. Ik neig nu naar de behandeling bij ‘Zon in je leven’, omdat ik daar hopelijk in de nabije toekomst echt profijt van kan hebben. Ik moet namelijk bedenken wat ik ga doen als ik er bij deze reorganisatie uitvlieg, en die kans is groot.

De cursus Mindfulness kan ik natuurlijk daarna alsnog gaan doen, want na komende maandag start er vast nog wel ergens een cursus.

Nawoord: soms wordt de keuze ineens makkelijker gemaakt. De cursus Mindfulness is sinds vanmorgen volgeboekt, dus het wordt een telefoontje naar Zon in je leven!

Eén reactie to “Keuzes keuzes….”

  1. Als ik jou was, zou ik kiezen voor de coach. Omdat wanneer je in de put zit, jezelf nog minder waard vindt. Mijn therapeut zegt dat ik door mijn lage zelfbeeld mijn depressie in stand houd. Niet vrijwillig, uiteraard. Door je zelfbeeld te verbeteren kom je steviger in je schoenen te staan en kun je ook gemakkelijker rust vinden.
    Oh, lees ik net dat de cursus is volgeboekt. Vast geen toeval!
    Liefs en een knuffel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: