Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

(Frustrerend) projectje

In mijn niet echt fraaie inbouwkeuken zit een heeeeeel erg oude koelvriescombi. Die is niet alleen niet heel praktisch, hij vreet vanwege zijn leeftijd ook behoorlijk stroom. Opmeten wijst uit dat als het lukt om die inbouwzooi eruit te breken, de ruimte breed genoeg is voor een losse vriezer en een losse koeler. Je weet wel, gewoon zo’n lekker praktisch stapelbaar tafelmodel. Net ff breder en net ff dieper.

Maar…. hoe sloop je in hemelsnaam die ombouw van de koelvriescombi, zonder daarbij je hele keuken te slopen?? Nergens een spoor van boorgaten, spijkers o.d. Zucht…. Ik vrees dat er een flinke (decoupeer)zaag aan te pas gaat komen.

2 Reacties to “(Frustrerend) projectje”

  1. Kijk in een streekkrantje of je een advertentie van een klusser ziet staan, als je geen hulp kan vinden bij vrienden/familie/kennissen. Als alles eruit is en de nieuwe combi erin, geeft dat een heel voldaan gevoel.
    Liefs Kakel

  2. Ergens deze week komt favo achterneef langs. Met een flinke zaag. Hopelijk ‘slachten’ we dan die nare ombouw!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: