Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Veldslag

Een van de vele klachten waarmee ik naar de huisarts ging was ‘slecht slapen’. Dit slechte slapen bestond tot voor kort uit twee elementen: slecht inslapen (3 uur wakker liggen is heel normaal) en slecht doorslapen. Daar is sinds een paar dagen een 3e element bijgekomen: druk, raar en naar dromen. Het lijkt wel alsof ’s nachts in mijn hoofd hele veldslagen worden uitgeknokt. Vriendinnetje P. adviseerde al om olifanten in te zetten om de strijd te winnen, maar die kon ik ook vannacht zo snel niet vinden….

Ook vanmorgen ben ik weer bekaf opgestaan en kreeg ik met moeite mijn ogen open, en dus heb ik nu behoefte aan koffie.

Eén reactie to “Veldslag”

  1. Ah…ik herken het ;-( Slecht slapen hoort bij een depressie. Of een depressie bij slecht slapen. Daar zijn de meningen over verdeelt. Vreselijk om na doorwaakte nachten gebroken aan de dag te beginnen. Het kan zijn dat er meer “los” komt in je hoofd. Ik hoop van harte dat de veldslagen snel verdwijnen!
    Liefs en sterkte,
    Kakel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: