Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Een plekje voor Oma’s servies

Zoals Sonnetje meldde in een vorig blogje, verhuist in de kerstvakantie het trouwservies van Opa & Oma S. van de zandhoop naar Sonnetje’s onder komen. Dat servies moet natuurlijk wél een mooi plekje krijgen! Een mooi plekje is in dit geval: een kast waarin je het ook ziet, niet een kast waarin het wordt weggemoffeld.

Aangezien een vriendinnetje van Sonnetje het theeservies uit dezelfde serie heeft, had ze die even gevraagd een foto te appen. Is wel zo handig bij het zoeken naar een kast. Online was het al een hele speurtocht. Vele sites bezocht, een lijstje gemaakt van te bezoeken winkels/loodsen, en toen…. viel Sonnetje haar oog op bijgaande metalen apothekerskast! Helaas is deze op z’n vroegst eind december leverbaar, want hij is nog niet binnen bij de verkopende partij. Eind december, da’s een krappe planning! Maar omdat de kast goed past bij de nieuwe bank, en het servies er goed in uit komt, is het het risico waard. Desnoods blijft ’t spul nog een paar weekjes in dozen staan.

old-basics-apothekerkast-10168 Oma's servies

2 Reacties to “Een plekje voor Oma’s servies”

  1. Dus eigenlijk hebben je ouders je op kosten gejaagd 😉 Ziet eruit als een heel goede aankoop. Veel kijkplezier!
    Liefs Kakel

  2. Hm, je hebt wel een punt, Kakel! Hahaha. Kan ik declareren, denk je?
    ’t plekje waar die kast moet komen was eigenlijk al gereserveerd voor een overzichtelijke oplossing voor de cd-brij. Maar een mens moet prioriteiten stellen (aargghhh), en zo’n mooi servies verdient toch een mooi pronkplekje! Daarbij staat het dan vlakbij de eettafel, wat ook best handig is. Want de bedoeling is toch om het ook echt te gaan gebruiken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: