Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Sponsorschap

Zoals wel vaker snottert Sonnetje zich suf. Pakken kleenex gaan er door. Maar naast een bijholte ontsteking zit er, ook aan de rechter kant, een soort chronische ontsteking in haar keel. Begin van de week is ze dus toch maar weer naar de huisarts getogen. Advies: gorgelen met een vies spulletje (chloorhexodine ofzo), en Nasonex snuiven. En als dat niet helpt, dan maar eens door naar de KNO-arts. Omdat Sonnetje vermoedt dat al die rommel toch weer tijdelijk helpt, zoals ook antibioticakuurtjes maar tijdelijk helpen, heeft ze besloten dat ze hoe dan ook wel eens een KNO-arts wil spreken. En daar advies van krijgen. Dus komende week een nieuw actiepunt: terug naar de huisarts om sneller dan zij dacht die verwijzing te krijgen!

Doel: einde van het kleenex-sponsorschap, en fris & fruitig het leven door!

2 Reacties to “Sponsorschap”

  1. Ik heb voor mijn gevoel eeuwenlang bijholteontstekingen gehad. Het was op een gegeven moment zo erg dat ik de huisarts alleen maar hoefde te bellen en dan legde hij weer een kuurtje voor me klaar.
    Ook naar een KNO-arts geweest, foto’s gemaakt. Mijn schedel bleek er hetzelfde uit te zien als die van de gemiddelde Nederlander: geen afwijkingen. Zijn conclusie: stoppen met fietsen. Ik dacht het niet!
    Toen ben ik Cinuforce tabletten gaan slikken. Homeopatisch. Je raadt het nooit: het hielp. Samen met het snuiven van zout water. Lekker joh, net of ik heel de dag de zee rook 🙂 Sindsdien ben ik ik van mijn holteontstekingen af. Succes bij de KNO-arts! Enneh…beterschap
    groetjes Kakel

  2. Stoppen met fietsen?! Nou ja zeg! Dat is echt raar. Bewegen is gezond voor bijna iedereen. Maar eh…. gorgelen met zout water ken ik, maar snuiven? Die mag je even uitleggen, Kakel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: