Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Inkorten, die lijstjes!

Sonnetje heeft 6 jaar geleden haar oude banken meeverhuisd naar het nieuwe huis. Reden hiervan was niet dat ze ze nog zo mooi vond, maar dat ze ontzettend gave stoelen had gezien voor rond de eettafel. En die stoelen waren echt gruwelijk duur, dus moest ze keuzes maken. Ook na 6 jaar is ze nog superblij met haar mooie en lekker zittende stoelen, dus dat was een prima keuze.

Maar die bank…. Toen ie weer bovenaan het lijstje kwam te staan, haalde Sonnetje spontaan twee rooie donders in huis. En tja, met twee lieve schattige maar ook ondeugende kittens in huis is een nieuwe bank ook niet echt heel fijn. Dus schoof ie weer naar beneden op het lijstje.

Inmiddels is het punt bereikt dat het lijstje met wensen en to do’s maar es fors ingekort moet worden. Het lijstje sluimert steeds in Sonnetjes hoofd, en dat hoofd is inmiddels echt te vol. En dus is niet alleen de jacht op een nieuwe bank geopend, maar staat er inmiddels ook een offerteaanvraag uit bij een aannemer om twee dakkapellen op te laten knappen, een nieuwe steegdeur te plaatsen en het raamkozijn in de hal te vervangen door iets minder lelijks. Met dubbel glas. Dat scheelt weer aardig wat punten op dat lijstje! En helaas ook aardig wat centjes op de spaarrekening 😉

Vanmiddag gaat Sonnetje nog even lekker een rondje fietsen, en daarna nogmaals de gemaakte foto’s van de banken bekijken die door de keuring zijn gekomen (en die in de huiskamer passen). Welke gaat het worden??

Geen reacties to “Inkorten, die lijstjes!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: