Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Orde in huis is orde in je hoofd

Sonnetje weet dat al jaren, maar dat wil niet zeggen dat de praktijk daar altijd bij aansluit. Momenteel is er weer veel behoefde aan rust en orde, en dus onderneemt Sonnetje weer stappen om haar huisje wat opgeruimder te krijgen.

Projectje washoek
Dat is de eerste! Een rondje door het favoriete woonwarenhuis, kast gekocht, manden erbij, uurtje sleutelen, en zie: resultaat! Geen rondslingerende rommel meer, maar gewoon alles keurig weggewerkt in een overzichtelijke kast.
voor image

En nog op de planning staan….

Project CD-kast. En nee, ga niet roepen: ‘die kunnen toch naar zolder?!’, want daar is Sonnetje het ab-so-lúút niet mee eens! CD’s zijn er nog altijd om in de auto van te genieten, en dus moet je er handig in kunnen zoeken. Momenteel staat alles in de beruchte Benno’s, maar daar liggen ook nog stappels bovenop. Een rommelig geheel. De bedoeling is dat ze in een fraaiere ladenkast gaan komen, zodat ze wél voor ’t grijpen liggen, maar het er minder rommelig uitziet.

Verder heeft Sonnetje haar oog laten vallen op een mooie antraciet grijze bank, en op een witte draaistoel. Deze zijn dan ter vervanging van de reeds 18 jaar oude gele banken…. Wat zal dat opknappen! Maar de planning kent wel een grote afhankelijkheid, en dat is de offerte waar de aannemer mee gaat komen die de dakkapellen gaat opknappen….

Geen reacties to “Orde in huis is orde in je hoofd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: