Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En ineens komt het dichtbij….

Je leest het zo vaak “voetgangers aangereden…” en je vergeet het ook meteen weer. Vrijdagavond was het weer zover. Sonnetje dacht wel meteen “Pingjum, oh, daar wonen…” en ging weer verder. Totdat bleek dat juist dat éne gezin, vrienden van de zandhoop van vroeger, getroffen is. Dochter van 18, met haar vriendje van 18, en de hond van Pa. Vreselijk! Dochter ligt nog in het UMCG, vriendje is overleden en hond ook. Met dochter komt het qua kneuzingen, breuken etc wel weer goed, maar hoe geef je zo’n drama een plek? Sonnetje is blij dat de jongedame in kwestie héle lieve, zorgzame ouders heeft, en een stel hele lieve zussen. Sterkte, Jessica.

Geen reacties to “En ineens komt het dichtbij….”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: