Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Oh oh, dat gaat veel te snel!

Sonnetje is hier de hele maand afwezig geweest. Dat was niet de bedoeling! Maar ja, met al die mooie zonnige dagen gebeurt dat gewoon. Overdag aan het werk, ’s avonds proberen van het mooie weer te genieten.

En natuurlijk stond er traditiegetrouw een uitje met-paard-en-kar naar de Boschplaat op de agenda. Sonnetje had ’t ook dit jaar weer geregeld, met trouwe hulp van vriend B. Vanwege de tropische temperaturen, zelfs op Terschelling, is er nog wel even overleg geweest of het voor de paarden eigenlijk wel te doen was, of dat er maar weer eens trekkers voor de karren moesten. Conclusie: ’t kon best met paarden, maar een korte route en pleisterplaats aan het Wad ipv midden op de Boschplaat. En dat laatste was ook voor alle tweevoeters erg fijn! ’t Was weer een topdag, maar gezelligheid en veel geklets. De datum voor volgend jaar is alweer geprikt.

De komende dagen geniet Sonnetje ook nog volop van het mooie weer. Morgen in de omgeving van Zutphen, waar (ex-)schoonzus sinds kort vertoeft, en zaterdag in het hoge noorden, waar nog even een bezoekje aan een vriendinnetje gepland staat die eind volgende week weer terug gaat naar Singapore.

En nu…. gaat Sonnetje nog even lekker met een boek en een flinke bak thee buiten zitten! 🙂

Geniet van de zomer, en vergeet niet goed te smeren!

Wát een heerlijke dag en wat een prachtige locatie!

Wát een heerlijke dag en wat een prachtige locatie!

 

Geen reacties to “Oh oh, dat gaat veel te snel!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: