Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ha-ha-haaaa-tsjoe!

Na een behoorlijk zware verkoudheid, die begon met vrij onschuldig lijkende keelpijn tijdens ’t laatste Oerolweekend, krabbelt Sonnetje weer op. En ergens is vast iemand heel blij geworden de afgelopen dagen, namelijk degene met de aandelen in de papierenzakdoekjesfabriek…. De mazzelaar! Sonnetje heeft ‘m flink aan wat omzet geholpen.

Maar goed. Betere tijden breken weer aan. Ook qua weer. De ‘weergoden’ op de tv voorspellen toch weer zomerse temperaturen. En dat komt goed uit! Want komend weekend staan er weer leuke dingen op ’t program, te weten: de eerste keer suppen van deze zomer, en een dubbele verjaardag in een park in Amersfoort. Toch twee uitjes waarbij zon en warmere temperaturen van harte welkom zijn.

Sonnetje en vriendinnetje willen gaan kijken hoe suppen op zee is. Vorig jaar hebben ze ’t veilig bij vlak water gehouden, nu gaat het echte werk beginnen 🙂 In de ‘woeste golven’ op Zandvoort gaan de dames hun geluk beproeven. Sonnetje zag dat er diverse supscholen zitten, waarvan 1 overduidelijk de voorkeur heeft. Die klinkt wat minder elitair, dus dat past beter bij de dames.

De ervaringen (naast de nodige spierpijn) lees je hier natuurlijk op een later moment. Nu gaat Sonnetje eerst eens nadenken over kadootjes (lees: leesvoer) voor de beide feestvarkens. Want met lege handen naar Amersfoort, dat kan natuurlijk niet.

Geen reacties to “Ha-ha-haaaa-tsjoe!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: