Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wat ging dat snel!

Twee weken vakantie…. ze vlogen voorbij! Sonnetje is lekker een weekje thuis geweest. Uitrusten, boekje lezen, wat bekenden opzoeken, heerlijk! Daarna volgde Oerol.

Voor ’t eerst in jaren was het best prima weer tijdens Oerol. Droog, geen storm. En dus was het eindelijk weer eens gewoon leuk om op de fiets wat voorstellingen af te gaan. Voor P betekende dat ook fietsen op fietspaden waar ze nooit eerder was geweest. Ook best leuk! Want eerlijk is eerlijk, het uitzicht is prachtig als je fietst op het pad aan de buitenkant van dijk. Bij helder weer zie je niet alleen Vlieland, maar ook de Friese kust.

Samen met P bezocht Sonnetje twee voorstellingen: De Kift op de Nollekes, en Koning Arthur bij de Turfdobe in Hoorn. Beide waren enorm de moeite waard! Zondagavond moest P alweer terug naar huis.

Op maandag en dinsdag was Moeders het haasje 🙂 Ze ‘moest’  mee naar Clean Pete in het Bostheater, en naar Romeo en Julia van Karina Kroft op het Geitenpark. Gelukkig waren beide de moeite waard! Sonnetje blij, want het blijft een gok om iets uit te zoeken voor iemand die uit zichzelf nooit zou gaan.

Ondanks de drukte en hectiek op het werk probeert Sonnetje het vakantiegevoel nog even vast te houden. Hopelijk lukt dat nog een tijdje!

Eén reactie to “Wat ging dat snel!”

  1. Je hebt in je vakantie in ieder geval goed je best gedaan. Probeer dat gevoel nog een tijdje vast te houden! Fijn dat je zo genoten hebt,
    groetjes Kakel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: