Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wat een geDonder(s)

Sonnetje was deze week toch weer verbaasd door een nieuwsartikeltje. Het was het artikel over het oranje pak dat in een zwartekousengebied niet in de winkel mag liggen. Omdat een groep ReliFreaks tegen iemand is vanwege zijn achternaam!!! Jongens, kom op, gekker moet het toch niet worden?? Je mag het pak lelijk vinden of wat dan ook, maar iets verbieden op basis van iemands achternaam?!

Het gebrek aan respect vanuit die ReliFreaks naar mensen die geen of een ander geloof aanhangen irriteert Sonnetje altijd al (naastenliefde?? Geldt dat alleen als je hetzelfde geloof aanhangt?) en het aan anderen willen opdringen wat dat ene boek blijkbaar vertelt vindt ze ook bizar. Leven en laten leven? Een ander in z’n waarde laten? Dat zou de wereld toch echt een stukje mooier maken.

 

Eén reactie to “Wat een geDonder(s)”

  1. Ja, dat heb ik ook gehoord. Mag je het woord “gedonder” dan ook al niet gebruiken? ’t Is – net wat je schrijft – afgeleid van een naam. Die mensen hebben eigenlijk geen leven, hè, als je op elk slakje zout legt? Je zou er bijna lelijke woorden van gaan zeggen 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: