Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Social media

Zoals je wellicht gemerkt hebt, is Sonnetje best wel een social media addict. Vanmorgen kreeg ze een vreemd smsje dat ze meteen heeft weggegooid. Een vreemd bericht, van een buitenlandse afzender. Maar nadat ze een Facebook-postje van een vriendinnetje las, viel het kwartje: het was een berichtje via de nieuwe app Secret!

Sonnetje had er nog niet van gehoord, maar is natuurlijk meteen gaan googelen. En ja hoor, informatie snel gevonden. Na even nadenken en het lezen van diverse voorwaarden heeft ze een accountje aangemaakt. Het nieuwe tooltje schijnt ‘hot & happening’ te zijn, dus Sonnetje is benieuwd wat voor geheimen er allemaal op worden gedeeld. En of ze kan bedenken van wie het geheim zou kunnen zijn dat ze leest…. best spannend toch? Hahaha!

Maar het moeilijkste is natuurlijk: wat zal Sonnetje zélf gaan delen via Secret??

secretly

2 Reacties to “Social media”

  1. Een geheim dat je niet aan anderen wilt vertellen 🙂 Dan kun je het mij net zo goed vertellen, want ik zit niet op FB en op het “geheim genootschap.”

  2. Het is géén leuke tool, Kakel. Mensen vinden blijkbaar dat je andere mensen/groepen vrijelijk mag beledigen als het anoniem is. Niet fraai. Dus: accountje meg weer weg!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: