Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Weerzien

Bijna 3 jaar geleden emigreerde Sonnetjes lieve vriendinnetje en trouwe wandelmaatje E. Ze ging met man en kind op weg naar een nieuwe toekomst in Canada, alwaar ze ’t inmiddels gelukkig goed naar hun zin hebben.

Deze week is E met gezin voor ’t eerst even terug in Nederland. Natuurlijk hebben ze een superdruk programma, want een weekje is echt zo voorbij. Sonnetje was dan ook vereerd dat ze een hele dag was ingeroosterd! En nog wel voor een heerlijke wandeling, van Woudenberg naar Amersfoort. Da’s zo’n beetje 18 km, en dus ruim de tijd om heerlijk bij te kletsen. En dat hebben de dames dan ook gedaan! Voor Sonnetje was het de eerste lange afstandswandeling sinds E was geëmigreerd.

Al kletsend mistten ze dan ook een afslag, waardoor de wandeling nog wat langer werd. Gelukkig fietste er een meneer langs die goed inschatte welke wandeling de dames liepen, en kon hij hen de juiste afslag wijzen.

En wat was het een extra kadootje dat de zon volop scheen! Na een uurtje ging de jas uit, na nog wat tijd ook het vest maar. In maart wandelen in je t-shirt, wat een heerlijkheid! Zeker voor E, als je weet dat het in Calgary nog altijd sneeuwt en het er gisteren -17 was…

Voor Sonnetje was het overigens meteen een goede training voor de Fjoertoer van volgende week. Ze heeft ‘m al twee jaar op rij niet kunnen wandelen vanwege blessures, maar gaat het dit jaar eindelijk weer proberen!

NS-route Heiligenbergerbeek

NS-route Heiligenbergerbeek

Eén reactie to “Weerzien”

  1. Logisch dat ze een dagje met je wilde gaan wandelen! Maar je hebt gelijk: een week is snel voorbij, en er zijn nog meer mensen die je vriendin aandacht wilde geven… Een flinke tippel geweest 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: