Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Geboekt!

Elk jaar gaat Sonnetje een week met T op vakantie. Die dan 5 bloedjes van kinderen achterlaat 🙂 Drie van haarzelf, twee van haar lief. Een hele week genieten!

Dit jaar wordt het geen zomervakantie, maar een herfstvakantie. En die willen de dames dan natuurlijk wel met een beetje zon doorbrengen! En dus gaan ze naar Malta. Om precies te zijn: naar Gozo.

Er schijnt niet ontzettend veel te doen te zijn op Gozo, behalve rondom de toeristenoorden, maar dat is prima. Stapel boeken mee (Sonnetje heeft er tenslotte nog zo’n eh… 75 liggen die nog gelezen moeten worden), wandelschoenen mee, lekker dekentje, en ’t komt wel goed! Oh, en natuurlijk de bikini en een tube zonnebrandspul 🙂

no-ad-factor-50

3 Reacties to “Geboekt!”

  1. Gozo! Daar zijn lief en ik op huwelijksreis geweest. Wij zijn daar eind oktober geweest en de temperatuur was rond de 25 graden. Dus goed toeven 😉 Iedereen spreekt vloeibaar Engels en er zijn genoeg tentjes om lekker te eten. En je kunt er snorkelen…
    Liefs Kakel

  2. Oooohh…. dat klinkt goed! ‘k Heb er meteen nog meer zin in!

  3. Gozo is geweldig. Ik was er ooit een dag en vond het helemaal leuk. Niet te druk en aardige mensen. Gaan jullie helemaal fijn vinden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: