Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Niet zo transparant

Gisterochtend om 10 uur begon de verkoop van tickets voor PinkPop. Om twintig voor tien ging Sonnetje even controleren of haar accountgegevens nog up-to-date waren, aangezien ze zich niet kon herinneren wanneer ze voor het laatst kaartjes via ticketmaster had gekocht.

Tot haar grote verbazing schoot ze, toen ze klikte op ‘PinkPop’, door naar een wachtrij. Met een wachttijd van meer dan een uur! Nou ja zeg! Hoe kan dat? De verkoop begon om 10 uur toch? Ja, maar ticketmaster houdt er blijkbaar eigen regels op na, die P en Sonnetje helaas niet kenden. De verkoop begint om 10 uur, maar de wachtrij vormt al veel eerder! Oftewel: ze hadden een wekker moeten zetten om tijdig aan te sluiten in die virtuele rij.

Het resultaat van dit niet zo transparante proces is: geen tickets! Geen PinkPop, en dat terwijl Editors, the Kooks, the White Lies, John Mayer, Arctic Monkeys en Metallica er staan! De teleurstelling was groot, en niet weg te werken met een extra bakje koffie. Zelfs vandaag is de kater nog aanwezig.

2 Reacties to “Niet zo transparant”

  1. Onuitstaanbaar zeg!

  2. En ook geen Rolling Stones…
    Je zou ze toch aanklagen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: