Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

ka-twee

Sonnetje haar oude skates waren aan onderhoud toe. Nieuwe wielen, nieuwe lagers, nieuw remblok. Optelsommetje: ruim 100 euro. Oeps! En dat voor een paar bijna 15 jaar oude skates waarvan de bindingen ook bijna doorgeroest zijn….

De keuze viel dan ook op een paar nieuwe. Vandaag gekocht! Sonnetje is blij. En verbaasd. Want ze hoeft niet langer veters te strikken, maar ‘gewoon’ een knop aan te draaien om ze strak te spannen. Wat een techniek zeg! En, ook heel fijn, de verder ontwikkelde techniek heeft er ook voor gezorgd dat er nu buizen onder zitten waar wieltjes van 90 mm in passen. Dat is 14 mm (!!) groter dan onder de oude skates. Wat zal Sonnetje hard voorbij zoeven zeg….

K2

4 Reacties to “ka-twee”

  1. Mheep-mheep

  2. Gevaar op de weg? ๐Ÿ˜‰

  3. Of gevaar voor zelf ๐Ÿ˜‰

  4. Heerlijk: skeeleren! Ideaal zonder veters… Go girl ๐Ÿ˜€


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: