Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Moeilijk hoor

keuzes maken… Want begin van ’t jaar een weekend Londen afgesproken en geboekt samen met Branwen. Niet wetende dat er weer narigheid in de familie zou zijn.

Vrijdag kwam het bericht dat Sonnetjes jongste oom, 56 lentes jong, ongeneeslijk ziek is. Ook weer kanker. Ze is inmiddels de tel kwijt. Gisteren kwam het bericht dat ie al ie overleden ook. Het eerste slechte nieuws was nog niet eens geland! Vandaag werd bekend dat de begrafenis zaterdag is. En dus heeft Sonnetje een dilemma.

Moeder en vriendinnen (en neefjes) roepen dat ze gewoon naar Londen moet gaan. Even lekker eruit, want dat is best even nodig. En dat is ook zo, en dat weet ze. Maar toch roept een stukje van Sonnetje ook dat ze toch ook graag bij de begrafenis zou zijn. Afscheid nemen. Herinneren met z’n allen. Hoewel… zo’n praterige familie heeft ze niet. Zelfs niet op dat soort momenten.

Inmiddels heeft ze met zeer mixed feelings besloten om met Branwen mee te gaan, en dus gaat ze nu wat spullen in een tas gooien. Dan hoeft dat morgen niet meer, na een ongetwijfeld lange en rommelige werkdag, die eindigt met een gezellig etentje. Bij Loetje.

Eén reactie to “Moeilijk hoor”

  1. Sterkte en hopelijk ook veel plezier! Lastige keuze…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: