Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Inhaalcollege

Sonnetje mocht nog een inhaalcollege uitkiezen van het NIBAA, omdat ze ziek was tijdens het laatste college van haar eigen opleiding. Wat een service! Het certificaat was namelijk al binnen.

Uit een lange lijst van interessante onderwerpen koos ze ‘Digital Branding & Social Media’. En dat bleek een goede keuze! Wat een interessante spreker was het, met een bak kennis die zo even de zaal ingeslingerd werd, wow! Naast veel tooltjes en rekenmodellen etc besprak hij ook zijn eigen visie op het onderwerp, en dat is natuurlijk altijd het meest interessant. Roept discussies op. Enkele van zijn inzichten waren dat bedrijven, als ze lef hebben, beter hun reclamebudgetten op online kunnen inzetten. De kosten zijn slechts een fractie van die van een reguliere campagne. Het bereik is lager, maar wel doeltreffender, alsdus deze meneer. Sonnetje denkt dat er wel wat in zit. Een reguliere campagne zit toch een beetje in de categorie ‘schieten met hagel’.

Een ander interessant punt is dat hij denkt dat over zo’n 5 jaar bedrijven geen eigen corporate website meer hebben, maar veel meer gebruik maken van social media om zich te profileren. Sonnetje is erg benieuwd wat hiervan uit komt! Het loslaten van eigen website, en dus van eigen huisstijl, content etc, is niet zomaar iets voor een bedrijf!

Over 5 jaar maar es kijken hoe we er dan voorstaan in de digitale wereld.

Eén reactie to “Inhaalcollege”

  1. En tot die tijd toch maar print 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: