Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Knal! Boemmmmm!

Het gaat nog steeds door in stadje H, dat illegale vuurwerk afsteken. Sonnetje schrikt zich nog geregeld een ongeluk. En over hoe de rooie donders erop reageren, daar heeft ze ’t maar niet over.

Het effect van al die veel te zware knallers, van lang voor de jaarwisseling tot lang er na, is wel dat Sonnetje inmiddels echt tegen is. Ze is er klaar mee.  En heeft dus getekend. Hier. En dat had ze zelf een aantal jaren geleden niet gedacht. Maar als het zo moet en siervuurwerk helemaal vervangen is door deze rottigheid, dan maar liever niet meer!

Hopelijk doet de regering er iets mee, en kan er aan het eind van dit jaar genoten worden van een veilige en mooie vuurwerkshow zonder bommen en zonder mishandelde mensen en dieren. Georganiseerd door de gemeenten, en daar heeft Sonnetje echt wel wat centjes voor over.

Eén reactie to “Knal! Boemmmmm!”

  1. Ik ben ook klaar met dat vuurwerk, maar verbieden? Nah… Laten ze vuurwerkafsteekzones (mooi nieuw v/h jaar voor 2014 😉 ) instellen. Lekker met z’n allen op een verlaten industrieterrein knallen. Moet jij eens zien hoe snel ze er genoeg van hebben!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: