Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Voorbereiding!

Vandaag ontving Sonnetje een mailtje van een dame van het NIBAA, als herinnering aan de start van de opleiding donderdag a.s. Wat attent! In het mailtje zaten ook een aantal links naar interessante blogs, geschreven door de meneer die de eerste colleges geeft. Fijn, hiermee wordt het helemaal echt. Sonnetje heeft er onwijs veel zin in!

Omdat Sonnetje van plan is haar aantekeningen meteen op haar MekBoekje te maken, ging ze op zoek naar een soort ‘One Note voor de appel’. Als niet-liefhebber van Microsoft is dat toch wel de enige tool waar ze wel heel enthousiast van wordt! Veel mogelijkheden om sticky notes te plakken, plaatjes in te voegen etc. En reuze overzichtelijk. Maar… er is geen fruitvariant van. Een zoektocht op het grote web leverde echter interessante soortgelijke tools op, waarvan Growly Notes voor Sonnetje de winnaar is. Hopelijk blijkt ie in het echt net zo fantastisch als de plaatjes en recensies op het weg.

growly-notes-12

Geen reacties to “Voorbereiding!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: