Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Leg dat maar es uit aan je kinderen!

Sonnetje leest net dat iemand van de VN die daar alles van weet, heeft gezegd dat Zwarte Piet niet meer mag omdat ie zou verwijzen naar de slaven. Sonnetje ziet die verwijziging zelf niet, maar goed, zij heeft daar ook niet voor geleerd.

Maar eh… leg maar es aan je kinderen uit dat Zwarte Piet binnenkort het land niet meer in mag, van ‘ome VN’! En dat ze dus allemaal lekker stout kunnen zijn, want in de zak mee naar Spanje kan dan ook niet meer. Wel jammer voor ze is dat ze nieuwe liedjes moeten gaan leren. Die eerst nog even geschreven moeten worden. En leg maar es uit dat de avond voortaan echt iets anders gaat verlopen. Want ja, Statige Sint gaat heus niet zelf op ramen bonzen, pepernoten in het rond strooien en kadootjes meezeulen en ook nog uitdelen. Daar had ie nou net z’n knechten voor 😦

Foto geleend van site VVV Terschelling

Foto geleend van site VVV Terschelling

Geen reacties to “Leg dat maar es uit aan je kinderen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: