Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ingeschreven!

Ja, ja, Sonnetje is druk bezig met kennis updaten en extra kennis op doen. Daar heb je al eerder over kunnen lezen op dit blog. Deze week heeft ze weer een grote knoop doorgehakt: ze gaat ook nog de academische opleiding Brand Leadership doen! Die start al op de laatste dag van deze maand, en is aan het einde van het jaar klaar. Ze kijkt er enorm naar uit! Kom maar op met al die informatie over merkstrategie, merkmanagement etc!

Het enige minpuntje aan het geheel is dat nu zelfs de bodem van de schatkist leeg is; alle restjes zijn bij elkaar geschraapt. Maar ach, wat heb je anders aan je centjes?? Je kunt er maar beter leuke en interessante dingen mee doen!

Op het to do-lijstje voor in de kerstvakantie staat nu overigens bovenaan: cv afstoffen en moderniseren. Want dat is echt wel nodig. Sonnetje hoeft niet op stel en sprong een andere baan, maar ’t streven is wel om er in 2014 een te vinden! Tijd voor verandering. Voor enthousiasme en nieuwe dingen doen.

Afbeelding geleend van blogs.mtu.edu

Afbeelding geleend van blogs.mtu.edu

Geen reacties to “Ingeschreven!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: