Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Weer een beetje ruimte

Zo, alle cursusinformatie is een beetje ingedaald. En Sonnetje zet lekker door met Evy. En dat lopen met Evy helpt ook wel om het hoofd een beetje op te ruimen.

Wat ook helpt is het fysieke opruimen. Vorig weekend was daar al een begin mee gemaakt, en vanmorgen is Sonnetje ermee verder gegaan. Met als resultaat dat er 4 vuilniszakken klaar staan om naar de kledingbak te gaan! Zakken met t-shirts, maar ook met winterjas, mutsen, sjaals, wanten (hoeveel kun je daarvan hebben?!), en zelfs schoenen. Ja, heus! Tennisschoenen (Sonnetje tennist al heel lang niet meer), wandelschoenen, zelfs een paar paar hakken…. Ze is best een beetje trots op zichzelf!

Ook zijn eindelijk de laatste campingspullen naar zolder verdwenen, waardoor er op de rommelkamer weer ruimte is. Volgende actie wordt dan ook 2 dekbedden van het Zweedse warenhuis voorzien van een instopstrook, want er is ineens weer plek voor de naaimachine! En dus denkt Sonnetje ook meteen: “Waar zit er eigenlijk nog een leuke stoffenzaak in dit stadje?”. Helaas weet ze daar geen antwoord op. Dus misschien dan binnenkort maar es richting de Albert Cuyp, want zover weg is dat natuurlijk niet. Iets met de handen maken is echt te lang geleden, terwijl het zo leuk is! En dat is meteen het voornemen voor de donkere dagen: naast alle cursussen weer es iets creatiefachtigs doen! Plannen zat 🙂

 

Eén reactie to “Weer een beetje ruimte”

  1. Meestal als je je huis opruimt, heeft dat heel prettige gevolgen voor je hoofd. In ieder geval ben je heel opgeruimd je bed ingestapt 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: