Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

festivallen en meer

en ineens is dat heerlijke festivalweekend op Vlieland alweer een week geleden… Wat gaat het snel! En wat was het fijn! Donderdagmiddag is Sonnetje met vrienden op de boot naar Vlie gestapt. Blijft vreemd hoor, voor ’n stel (oud-)Terschellingers, om in de veerbootterminal linksaf te slaan en op de ‘verkeerde’ boot te stappen.

Het was zo’n heerlijke zomerse dag dat de hele bende op het bovendek zat. In t-shirt, heerlijk in de zon. En met dank aan A. met een heerlijk gerookt palinkje erbij šŸ™‚ Aangekomen op Vlieland werden eerst de huurfietsen opgehaald. Heerlijk vertrouwd, fietsen van Haantjes en Knop. Hahaha! Overgevaren vanaf het buureiland dus. Op de fiets naar de camping, tenten inchecken en een plek zoeken die groot genoeg was voor 4 tenten. En dat lukte zowaar nog! Dus stond de hele meute gezellig bij elkaar.

Mede door het zomerse weer was het een heerlijk festival. Veel leuke bands gezien, helaas ook wat tegenvallers. Veel oude bekenden gezien en gesproken, lekker gewandeld, geluncht bij het Posthuys (daar was Sonnetje zeker al 30 jaar niet meer geweest) en zo meer. Het vloog weer voorbij! Hopelijk lukt het volgend jaar weer om kaarten te bemachtigen.

Cursus
Maandag was nog een vrije dag. Nou ja, vrij?? Wasjes draaien, tent drogen…. Genoeg te doen! Maar dinsdag was een geheel andere dag: de eerste cursus uit een lange reeks stond op het programma. Ondanks dat Sonnetjes blog op WordPress draait weet ze er verder niet heel veel van. En omdat steeds meer internetsites worden gebouwd op dit systeem is het best handig om er wat meer van te gaan weten. Een cursus WordPress dus. En daar kwamen vele nuttige en nieuwe onderwerpen voorbij! Denk nou niet meteen dat Sonnetje hier de boel anders gaat inrichten, want dat is ze niet van plan. Maar ze weet nu wel hoe een WordPress-site geinstalleerd moet worden bij een hostingpartij, en meer van dat soort technische dingen. Gelukkig werd het lesmateriaal ook thuisgestuurd, dus voor dit weekend staat op het lijstje: er nogmaals doorheen!

Nog meer cursussen
Komende week staan er nog twee op de agenda. Dinsdag volgt Sonnetje de cursus Internet Projectmanagement, en woensdag de cursus Google Analytics deel 1. Deel 2 volgt later nog. Naast de in totaal 8 internet-gerelateerde cursussen die ze de komende weken bij Entopic volgt, kwam Sonnetje recent nog iets tegen dat haar heel erg aanspreekt. Zo erg, dat ze toch gaat kijken of ze het qua tijd & geld nog voor elkaar krijgt om ‘m erachteraan te doen. En dat gaat dus om de leergang Brand Leadership bij het NIBAA. Merkmanagement is een deel van het vakgebied dat Sonnetje mateloos interesseert, en dat waar natuurlijk ook alle ‘nieuwe’ media een rol in spelen. Als deze studieronde is afgerond is het hoog tijd om het cv af te stoffen en bij te werken, en es rond te sturen naar een aantal werving- en selectiebureaus. Want dat Sonnetje mag blijven bij de baas, wil niet zeggen dat ze dat ook wil…

EĆ©n reactie to “festivallen en meer”

  1. Allemaal leuke dingen dus, die ik lees. Mooi zo! šŸ™‚ Succes met het afstoffen ook, kan nooit kwaad om eens verder te gaan kijken…

    Goed weekend!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: