Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De bezem erdoor – deel 2

Zoals Sonnetje eerder al schreef  is het bedrijf waar zij werk al sinds jaar en dag aan het reorganiseren. De laatste week van augustus wordt er eindelijk een adviesaanvraag ingediend over de afdeling waar Sonnetje werkt. Eindelijk duidelijkheid! Bijna twee jaar na de aankondiging, in november 2011… Hopelijk niet alleen duidelijkheid over wat er gaat gebeuren, maar ook over het wanneer. Een mooi moment om weer eens wat aandacht aan cv en toekomstplannen te wijden! Ter voorbereiding daarop is dus de lijst met cursussen, waar Sonnetje in de toekomst veel aan denkt te hebben. Op 10 september start de cursusronde met een dagje WordPress bouwen. Zin in!

Geen reacties to “De bezem erdoor – deel 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: