Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Travelling light…

Sonnetje probeert het altijd weer, maar als ze nu in de gang kijkt naar de berg bagage, dan moet ze toch concluderen dat ’t weer niet helemaal lukt. Nu neemt de tent met luchtbed, slaapzak en pomp natuurlijk veel ruimte in (ahum), maar dan nog. Maar ja, wat laat je thuis? Je iPad, eReader, papieren boeken? Nee! De stoeltjes? Nee, want daar kun je zo lekker in hangen met een boek. Een badlaken? Nee, want hopelijk veel nodig! Die warme trui? Eigenlijk liefst wel, maar de bestemming wordt toch Rugen, en of het daar ’s avonds op de camping lekker warm blijft, dat betwijfelt Sonnetje toch. ’t Wordt dus gewoon weer creatief de auto inpakken. En gelukkig is ze daar wel goed in!

Foto van: theperfectyou.nl

Foto van: theperfectyou.nl

2 Reacties to “Travelling light…”

  1. Maar goed dat wij niet samen op vakantie gaan. Dan hadden we ongetwijfeld een flinke aanhanger nodig 😀 Ik trap er ook elk jaar weer in. Steeds zeg ik: “Deze keer neem ik echt niet veel mee.” Nou ja, blijven dromen…

  2. Als wij samen op vakantie gaan, nemen we een enorme VW bus mee, zo’n fraaie T1 ofzo 😀


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: