Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Fe(e)stivallen!

Sonnetje is even weg geweest. Namelijk naar ’t uiterste zuiden des lands en naar het uiterste noorden des lands!

Het zuiden
In het zuiden viel te genieten van PinkPop. Dit jaar dus niet met pinksteren, maar tijdens het eerste weekend van Oerol. Da’s natuurlijk een baggerplanning, maar je moet er wat voor over hebben.

Sonnetje bezocht PP weer met vriendinnetje P. De dames hadden reeds in oktober, ver voordat de kaartjes in de verkoop gingen, een leuk hotelletje gereserveerd in Maastricht. En leuk was het zeker! Volgende keer weer. Prachtige sfeervolle en ruime kamer, en op kruipafstand van een goeie warme bakker (ontbijt) en van het station. Drie dagen lang met de trein naar Landgraaf, dat was erg goed te doen. En… drie dagen genieten van mooi weer een goeie bands! Toppers waren Queens of the Stone Age, Triggerfinger en toch ook Tom Odell. Ook mooi, voor Sonnetje onbekend, was Trixie Whitley. En nog vele anderen. Blij waren de dames met het voedselaanbod in de Kalm Aan Laan. Biologisch! Vers! Gezond! Schokkend…. maar wat een luxe!

Het noorden
Na drie dagen genieten van mooie muziek in het zuiden des lands, maakte Sonnetje de oversteek naar de zandhoop. Da’s wel zo’n beetje de maximale afstand die in ons kikkerlandje is af te leggen….

Maandag was een ‘reis- en rustdag’, vanaf dinsdag begon voor Sonnetje Oerol. Nadat ze ’s middags eerst heerlijk in haar nieuwe bikini in een duinpannetje heeft liggen zonnen 🙂 ’s Avonds ging ze met moeders naar de voorstelling ‘Schiettent Rosa’, waarin o.a. Loes Luca speelde. Leuke voorstelling, waar moeders (cultuurbarbaar) gelukkig ook van genoot. Donderdagmiddag stond ‘Im weissen Rossl am Wolfgangssee’ van Fa. Rieks Swarte op het programma. In het West End theater. Uitgezocht voor moeders, want die hield ooit van operette. Tot Sonnetjes verrassing was het echt een heeeeele leuke voorstelling! Moeders blij, Sonnetje blij.

Vanaf vrijdag was ook P. op het eiland. Mee naar twee voorstellingen, naar het Groene Strand, naar de Westerkeijn, naar de kroeg etc etc. Het waren weer gezellige dagen.

Plaatjes
Sonnetje heeft vrij weinig plaatjes geschoten dit keer, en moet ze nog uploaden. Reken er maar niet op dat ze nog volgen.

Eén reactie to “Fe(e)stivallen!”

  1. Zo, jij hebt het er even van genomen en genoten. Groot gelijk!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: