Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Beetje bij beetje…

Vandaag is Sonnetje weer een rondje gaan fietsen, op de racefiets. Dat probeert ze 2 a 3 keer in de week te doen. ’t Gaat steeds beter! Zowel met de conditie, als met het vertrouwen in het lichaam. Want dat was na een jaar vol ontstekingen, blessures en andere narigheid ook ver te zoeken.

De ronde van vandaag ging vanaf huis via Boesingheliede, Halfweg, Zwanenburgerdijk, Vijfhuizerdijk, Cruquiusdijk en Heemstede weer naar huis. Langs het water waren twee eerdere afslagen mogelijk. Sonnetje is best een klein beetje trots op zichzelf dat het lukte om bij elke afslag te denken ‘de volgende haal ik ook nog wel!’. Met als resultaat dat het rondje zo’n 30 kilometers telde. Wat fijn!

Eén reactie to “Beetje bij beetje…”

  1. Klein beginnen dan word je vanzelf een grootje 😉 Fijne ZONdag nog en veel fietsplezier!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: