Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Aftellen!

Nog een weekje, dan breekt voor Sonnetje & friends de festivalperiode aan. En met dit zonnige weer, kijkt ze daar ineens met extra veel enthousiasme naar uit! Stel je voor zeg, 3 dagen in een zonovergoten Landgraaf genieten van de mooiste muziek en een geweldige sfeer… om daarna door te gaan naar Oerol. Waar het wel een paar graden frisser is, maar nog steeds geweldig mooi buitenweer! Nog 8 nachtjes slapen…

Vanwege het weer staan er wel ineens een aantal boodschappen op het lijstje. Zonder voorjaarszon is het risico op verbranden nog groter dan anders, en dus gaat Sonnetje toch maar zo’n stomme tropenpet-met-flappen-die-oren-en-nek-bedekken kopen. Naast een extra tube factor 50.

Ook heeft ze al even contact gezocht met het hotel in Maastricht, waar de dames logeren tijdens PP. Met de vraag hoe bewaakt de auto daar eigenlijk staat, want ineens lijkt het heel aantrekkelijk om de racefiets mee te nemen, zodat er vanaf maandag op de zandhoop rondjes gefietst kunnen worden. En ja, dat is echt prima te doen ondanks de drukte! Oerolgangers fietsen hard van A naar B, maar bijna allemaal via de Hoofdweg. De fietspaden door duin en langs het Wad zijn, zeker ’s morgens, nagenoeg uitgestorven.

Eén reactie to “Aftellen!”

  1. Wat heeft een mens toch eigenlijk weinig te wensen als de zon schijnt 🙂 Ik wens je een fijne voorbereiding en een super festivalperiode! We lezen wel hoe geweldig het was.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: