Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

communiceren

Zoals je wellicht wel weet heeft Sonnetje ooit plannen gemaakt om de kinderboekwinkel in haar stadje over te nemen. Helaas bleek dat plan in deze markt financieel onhaalbaar. Maar… 1 van de collega’s heeft het wel voor elkaar gekregen! Per vandaag, wat ontzettend knap!

Omdat collega ’t allemaal best eng vindt, en niet van alles evenveel af weet (wil weten), helpt Sonnetje haar mee. Collega weet heel veel van de doelgroep en van het aanbod, maar iets minder van marketing/communicatie/social media. En dus heeft Sonnetje recent een twitteraccount aangemaakt en worden daar nu (door Sonnetje) leuke posts op geplaatst. Ook is Sonnetje bezig een blog op te zetten, dat straks aan de site gekoppeld kan worden. Druk druk druk, maar oh zo leuk! Nog even prutsen hoor… Oh nee, eerst maar even een twitterhandleiding maken, zodat de collega’s dat in de winkel ook kunnen bijhouden!

Eén reactie to “communiceren”

  1. Je collega boft maar met jou! Waarschijnlijk had ze het omgekeerd ook voor jou hebben gedaan. Dikke vrienden dus 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: