Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Zo’n week waar je tegenop ziet

Komende week is er zo een. Dinsdag is een ‘gewone’ werkdag. Maar aangezien het de enige is deze week, wordt ie vast niet heel gewoon. Woensdag moet Sonnetje op en neer naar de zandhoop voor een begrafenis. En dat is een zeer onverwachte. Een neef van haar vader die heel plots is overleden. Omdat ze via Harlingen moet, wipt ze voor boottijd wel even gezellig aan bij vriendinnetje T. Kunnen ze ’t gelijk even over de vakantie in juli hebben.

Donderdag gaat Sonnetje naar het iChange congres in Amersfoort. Heel boeiend denkt ze! Maar gezien de onverwachte break in de werkweek ineens wat minder handig. En dus zal vrijdag wel uitdraaien op een thuiswerkdag…. Want er moet toch ook wel wat gebeuren deze week; niet alles kan nog een weekje blijven liggen.

En dus geeft ze zichzelf nu eerst een flinke schop onder haar kont, en gaat ze naar de sportschool! Hoofd leegmaken en energie opdoen! Hup! *schop*

Geen reacties to “Zo’n week waar je tegenop ziet”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: