Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wat een feest!

Het 1e Haarlemse Voorleesfeest. Vandaag in de Stadsschouwburg. Wat was het leuk! Kinderen werden ingedeeld naar leeftijd, en werden op meerdere plekken in de schouwburg door bekende en minder bekende mensen voorgelezen. En tussendoor mochten ze alle hoeken en gaten van de schouwburg verkennen, wat een feest!

Ook aan de ouders was gedacht. Terwijl de kinderen door de begeleidsters meegenomen werden door het programma, kregen de ouders ook een rondleiding in de Stadsschouwburg. Door niemand minder dan Erik van Muiswinkel, het grote brein achter dit initiatief. Wat een geweldige verteller is die man!

Volgens Sonnetje is de conclusie dat dit 1e Haarlemse Voorleesfeest, het ‘probeersel’, een groot succes was. Volgend jaar weer! En dan zijn ‘wij’ er ook graag weer bij, met een kraam van de kinderboekenwinkel waar Sonnetje al jaaaaaaren met veel plezier bijspringt.

img3347_08

Geen reacties to “Wat een feest!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: